Om oss

Dermisensual är en webbplats med visionen att sprida kunskap om både produkter och tjänster inom just skönhetsvård. Vi som arbetar med webbplatsen är utbildade och diplomerade hudterapeuter, vi är medlemmar i SHR och vi innehar även en internationell Cidesco-examen. Alla vi som jobbar med Dermisensual besitter olika typer av kunskap, några av de ämnen vi tidigare aktivt arbetat inom är hudvård, kirurgiska skönhetsingrepp, massage och kiropraktik för att nämna ett fåtal.

Vi sitter i kontorslokaler i samma stad som vi samtliga tidigare verkat i, Stockholm. Med detta centrala läge i Sverige har vi möjlighet att ta dagsturer ut till samtliga av de populära kliniker och butiker för att kunna få en riktig genomgång av deras tjänster och produkter, samt för att skapa en personlig bild och kontakter för framtida uppföljning.

Vi arbetar för att hjälpa våra besökare hitta just det där som sätter guldkant på vardagen och vi håller oss konstant uppdaterade om de senaste trenderna. Har du tips kontakta oss gärna via vår kontaktsida.